vineri, 17 decembrie 2010

Masterminds

   Grupul Masterminds a fost intemeiat cu scopul de a conglomera peroane inteligente cu spirit antreprenor care au dorinta de a deveni independenti in domeniul in care activeaza sau intr-un domeniu total nou.Tot aici sunt asteptati si persoanele care sunt pasionati sau expertii in domeniul: economic, juridic ,cotabilitatii ,marketing, psihologie, drept comercial, administrativ.
   Ai o idee care nu o poti pune in practica singur datorita diferitelor piedici care sunt de ordin  financiar, sau nu detii cunostintele necesare pentru a pune in practica ideea care nu te mai lasa sa adormi seara in pat? Locul tau e aici! Indiferent cat de descurajante sunt circumstantele tale actuale,indiferent cat de imposibila ti se pare punerea in aplicare a ideii tale sau a planului tau de afacere ; scrie-ne si noi te vom ajuta! Cea ce nu poate fi realizat singur, poate fi realizat cu ajutorul altora care au acelasi scop ca si tine. Orice sfat,idee,punct de vedere constructiv este binevenit, si orice ipoteza sau  idee care esueaza este un pas pentru a crea o idee noua din cenusa celei esuate,deci putin curaj si vom realiza impreuna proiecte colosale!!
   Orice idee, intrebare sau dezbatere poate fi discutata in conferintele online pe care le vom organiza de cate ori vreun membru are o idee care se doreste a fi pus in practica. Ce castigi din alaturarea ta la acest grup numit Masterminds? Cea ce ne dorim cu toti , profit ! orice afacere care este pusa pe picioare de grupul Masterminds poate functiona sub forma de S.A astfel toti cei care isi aduc contributia la proiect isi pot insusi profit material tangibil. Tot odata  se pot lega colaborari foarte fructuoase in orice domeniu de activitate, ai un job care la momentul de fata nu iti aduce decat un salariu si nimic mai mult? spune-ne profesia ta si vom gasi oameni cu care sa poti colabora in domeniul tau pentru a obtine un venit suplimentar sau pentru a te privatiza.
Napoleon Hill
   Tot cea ce ne-a motivat pentru crearea acestui grup a fost dorinta de a obtine succesul mult ravnit de toata lumea! De mentionat ar fi si scrierile renumitului Napoleon Hill fostul consilier al presedintelui Franklin D. Roosevelt, care spunea odinioara ``Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve.`` in traducere"Tot ceea ce mintea unui om poate concepe şi crede, poate realiza"  si a lui Earl Nightingale.--``Mediul in care traim,muncim si murim este oglinda perfecta a asteptarilor noastre!``
     Drept urmare indiferent ca te crezi in stare sa faci ceva de succes sau nu , ai dreptate! perfecta dreptate! cea ce crezi ca poti , vei si atinge! daca gandurile tale sunt de alta natura, adica nu esti o persoana cu o credinta puternica in asi materializa visele, nu iti vei gasi locul printre noi.  Suntem persoane care isi doresc,cred si fac tot posibilul pentru a crea si atinge cea ce uni credeau ca e imposibil, indiferent de cate ori cadem,sau gasim drumuri inchise stim ca vom avea succes in tot cea ce ne dorim.



Un comentariu:

  1. Bună ziua tuturor, eu sunt Jesus Mckinney din Texas și vreau doar să spun un mulțumesc foarte răsunător serviciilor de împrumut financiar de la Benjamin Lee pentru sinceritatea, deschiderea, transparența, veridicitatea, dragostea și sprijinul lor în timpul și după ce am primit fonduri de împrumut de la ei. Am trecut prin multe și timpul nu-mi permite să spun tot ce am trecut online în invitat sau să primesc fonduri de împrumut pentru a obține o casă aici în SUA, dar Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile prin sprijinul și dragostea lui Benjamin Lee, m-a îmbrățișat și m-a înțeles în ciuda îndoielii și neseriozității mele inițiale și cu inima și dragostea lui bună sunt acum proprietar de locuințe prin fondurile sale de împrumut cu rata dobânzii de 2% și am promis să răspândesc aceste știri și să spun lumii că există încă autentic și puține firme de împrumut online bune care pot ajuta și, de asemenea, să reînvie un os uscat. Nu uitați să ascultați și să citiți această mărturie, deoarece aceasta este o adevărată experiență care schimbă viața și oricine are nevoie de acest tip de schimbare nu ar trebui să ezite sau să se îndoiască asta pentru că am dovedit și jur lui Dumnezeu în Rai că această poveste este reală și, de asemenea, povestea experienței mele cu ei.
    Contactați-le astăzi. Text WhatsApp: (+1 989-394-3740) E-mail: 247officedept@gmail.com

    RăspundețiȘtergere